nanfee

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
nanfee
•Bilgisiz bir kimse, savaş davuluna benzer, sesi çok, içi boştur •Cahil kimsenin yanında kitap gibi sessiz ol. Mevlana •Boş kap, dolu fıçıdan çok ses çıkarır.
Kendinden hiç söz etmemek çok soylu bir ikiyüzlülüktür. •Beklemeyi bilen insan herseyi elde edebilir. •Eger bir yerde küçük insanlarin büyük gölgeleri olusuyorsa orada günes batiyor demektir •Hiç kimse duymak istemeyenler kadar sagir olamaz. •TEKME YİYEN KÖPEĞİN DİŞLERİ DAHA SİVRİDİR

En son konular

» Öğrenciye Hitabe
Yalancı tavuk göğsü EmptyPaz Haz. 20, 2010 5:10 pm tarafından ç@ç@t@

» ~ AsLa Bitmeyen Konu ~
Yalancı tavuk göğsü EmptyPaz Mayıs 02, 2010 1:29 pm tarafından ranakübra

» şu aralar dnlemeğe doyamadığınız şarkı?
Yalancı tavuk göğsü EmptyPaz Mayıs 02, 2010 1:25 pm tarafından ranakübra

» Platonik Aşk Mektubu
Yalancı tavuk göğsü EmptyPaz Mayıs 02, 2010 1:22 pm tarafından ranakübra

» seni unutmak istedikçee......
Yalancı tavuk göğsü EmptySalı Nis. 20, 2010 7:34 am tarafından nanfee

» SENSİZLİKTİM
Yalancı tavuk göğsü EmptyPtsi Nis. 19, 2010 1:02 pm tarafından ranakübra

» BULUŞMAK ÜZERE
Yalancı tavuk göğsü EmptyPtsi Nis. 19, 2010 1:00 pm tarafından ranakübra

» Deri Çatlakları ve korunma yöntemleri
Yalancı tavuk göğsü EmptyPtsi Nis. 19, 2010 12:53 pm tarafından ranakübra

» Türk İcatları
Yalancı tavuk göğsü EmptyPerş. Nis. 15, 2010 9:30 am tarafından ranakübra


    Yalancı tavuk göğsü

    nanfee
    nanfee
    admin
    admin


    Kadın
    Mesaj Sayısı : 187
    Yaş : 32
    Ruh haLi : Yalancı tavuk göğsü Bakiml10
    Takım : Yalancı tavuk göğsü Galatasaray
    Rep : 15
    Kayıt tarihi : 26/01/09

    Yalancı tavuk göğsü Empty Yalancı tavuk göğsü

    Mesaj tarafından nanfee Salı Mart 02, 2010 10:09 am

    Yalancı tavuk göğsü Tavuk_gogsu

    Malzemeler


    150 gr. margarin

    1 su bardagi un

    1 kasik nisasta

    1,5 su bardagi seker

    1 paket vanilin

    1 litre süt

    Hazirlanisi
    Orta boy tencerede yagi eritin. un ve nisastayi yaga ekleyip biraz kavurun. Sonra kalan malzemeleri de ekleyip yogun bir kivama gelinceye kadar karistirarak pisirin. Atesten alip mikser ile birkaç dakika karistirin. Genis bir borcam'a yayip, buzdolabinda sogutun. Servis yapacaginiz zaman tarçin ile süsleyin.

    * Resimdeki gibi süsLemek isterseniz diLediginiz sekLi bir kagida uyguLayip kenarLarini kesin. tarçini sonra serpin. güzeL bir görünüm eLde etmis Olursunuz.

      Forum Saati Paz Kas. 24, 2024 3:07 pm