nanfee

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
nanfee
•Bilgisiz bir kimse, savaş davuluna benzer, sesi çok, içi boştur •Cahil kimsenin yanında kitap gibi sessiz ol. Mevlana •Boş kap, dolu fıçıdan çok ses çıkarır.
Kendinden hiç söz etmemek çok soylu bir ikiyüzlülüktür. •Beklemeyi bilen insan herseyi elde edebilir. •Eger bir yerde küçük insanlarin büyük gölgeleri olusuyorsa orada günes batiyor demektir •Hiç kimse duymak istemeyenler kadar sagir olamaz. •TEKME YİYEN KÖPEĞİN DİŞLERİ DAHA SİVRİDİR

En son konular

» Öğrenciye Hitabe
Geçen gün bir taksi çevirdim hala dönüyor EmptyPaz Haz. 20, 2010 5:10 pm tarafından ç@ç@t@

» ~ AsLa Bitmeyen Konu ~
Geçen gün bir taksi çevirdim hala dönüyor EmptyPaz Mayıs 02, 2010 1:29 pm tarafından ranakübra

» şu aralar dnlemeğe doyamadığınız şarkı?
Geçen gün bir taksi çevirdim hala dönüyor EmptyPaz Mayıs 02, 2010 1:25 pm tarafından ranakübra

» Platonik Aşk Mektubu
Geçen gün bir taksi çevirdim hala dönüyor EmptyPaz Mayıs 02, 2010 1:22 pm tarafından ranakübra

» seni unutmak istedikçee......
Geçen gün bir taksi çevirdim hala dönüyor EmptySalı Nis. 20, 2010 7:34 am tarafından nanfee

» SENSİZLİKTİM
Geçen gün bir taksi çevirdim hala dönüyor EmptyPtsi Nis. 19, 2010 1:02 pm tarafından ranakübra

» BULUŞMAK ÜZERE
Geçen gün bir taksi çevirdim hala dönüyor EmptyPtsi Nis. 19, 2010 1:00 pm tarafından ranakübra

» Deri Çatlakları ve korunma yöntemleri
Geçen gün bir taksi çevirdim hala dönüyor EmptyPtsi Nis. 19, 2010 12:53 pm tarafından ranakübra

» Türk İcatları
Geçen gün bir taksi çevirdim hala dönüyor EmptyPerş. Nis. 15, 2010 9:30 am tarafından ranakübra

3 posters

Geçen gün bir taksi çevirdim hala dönüyor

nanfee
    nanfee
    admin
    admin

Kadın
    Ruh haLi : Geçen gün bir taksi çevirdim hala dönüyor Bakiml10
    Takım : Geçen gün bir taksi çevirdim hala dönüyor Galatasaray
    Rep : 15

Geçen gün bir taksi çevirdim hala dönüyor Empty Geçen gün bir taksi çevirdim hala dönüyor

Mesaj tarafından nanfee Salı Mart 02, 2010 9:31 am

Vay be ! İçimizdeki çocuk da gayrı meşru çıktı

ERKEKLER KALEM GİBİDİR NE KADAR NAZİK VE KİBAR OLSALARDA HAM MADDESİ ODUNDUR

BU GÜZELLİK BU ZEKA BU AKIL HELE ŞU ANLAMDOLU GÖZLERİN BÜYÜSÜ ALLAH BÜTÜNGÜZELLİKLERİ BİRYERE TOPLAMİŞ NEYSE KENDİMDEN ÇOKBAHSETİM SEN NABER)))

yerin kulağı var derler, benimde var, peki ben yermiyim? yemeemm

bu iletiyi çok güzel, tatlı, şeker, yakışıklı(güzel),birinden aldığını unutma

Iki adam muhabbet yapiyormus Ne muhabbeti demisler, geyik muhabbeti demisler Ne geyigi demisler, Ren geyigi demisler Ne reni demisler, el fRENi demisler Ne eli demisler, hanimeli demisler Ne hanimi demisler, ev hanimi demisler Ne evi demisler, dag evi demisler Ne dagi demisler, Agri Dagi demisler Ne agrisi demisler, bas agrisi demisler Ne basi demisler, kusbasi demisler Ne kusu demisler, muhabbet kusu demisler Ne muhabbeti demisler GEYIK muhabbeti demisler Ne geyigi demisler

geçen gün bir taksi çevirdim hala dönüyor

gemiler neden karaya oturur? (koltuğa sığamadıkları için)

gittiğin gün bittim geldiğinde ise meyve verdim Geçen gün bir taksi çevirdim hala dönüyor 972750

en şanslı harf hangisidir ambulance

TAKSİCİMİYİZ MANİTAMIZ OLSUN KAMYONCUYUZ LANET OLSUN
    ç@ç@t@
    ç@ç@t@
    Editör
    Editör

Kadın
    Ruh haLi : Geçen gün bir taksi çevirdim hala dönüyor Bezgin10
    Takım : Geçen gün bir taksi çevirdim hala dönüyor Galatasaray
    Rep : 2

Geçen gün bir taksi çevirdim hala dönüyor Empty Geri: Geçen gün bir taksi çevirdim hala dönüyor

Mesaj tarafından ç@ç@t@ Çarş. Mart 24, 2010 10:31 am

Ne kadar güzel konu açıyorum ya ::: Very Happy
    ranakübra
    ranakübra
    Gezgin
    Gezgin

Kadın
    Ruh haLi : Geçen gün bir taksi çevirdim hala dönüyor Olgun10
    Takım : Geçen gün bir taksi çevirdim hala dönüyor Besiktas
    Rep : 11

Geçen gün bir taksi çevirdim hala dönüyor Empty Geri: Geçen gün bir taksi çevirdim hala dönüyor

Mesaj tarafından ranakübra C.tesi Mart 27, 2010 9:33 am

evet tebrikler benim arkime

Forum Saati Çarş. Kas. 13, 2024 11:58 pm