lütfen burçlarınızı yazın ve açılama yapaalım okkk
En son konular
3 posters
hangi Burç'tansınz??
ranakübra- Gezgin
Ruh haLi :
Takım :
Rep : 11
- Post n°1
hangi Burç'tansınz??
ayşegül- Gezgin
Ruh haLi :
Rep : 5
- Post n°2
Geri: hangi Burç'tansınz??
BENİM BURCUM YENGEÇ AÇIKLAMA BEKLİYORUM
nanfee- admin
Ruh haLi :
Takım :
Rep : 15
- Post n°3
Evet ayşecim urcunun özlellikleri
Yengeç burcu özellikleri
Yaşamlarındaki her konuda aşırı bir şekilde hassas, alıngan ve kuruntulu olan Yengeç'leri tanımlayan sözcük 'Hissederim' dir. Sorumluluk duyguları çok gelişmiştir.
Her işte olağanüstü olan ayrıntıcılıkları, işlerinde mükemmeliyetçiliği getirir. Ayni sorumlulukları karşılarındakilerden de beklerler. Yengeç'ler duygusallıkları ve duyarlılıkları ile tanınırlar. Çevresindeki her insandan da ayni hassasiyeti bekledikleri için, kolay geçinilir tipler değildir. İyi günlerinde neşeli, iyi kalpli, yardımsever, düşünceli ve anlayışlıdırlar. Fakat herhangi belirgin bir neden olmadan somurtkan ve alıngan olabilirler.
Yakınlarını ve arkadaşlarını çok sevmelerine karşın, bunu pek belli etmezler. Kendilerini herhangi bir şekilde inciten kişileri zor bağışlarlar ve yapılan hareketi asla unutmazlar. Yengeç'ler müziğe ve dinsel konulara karşı ilgilidirler
Yengeç burcu özellikleri
Yaşamlarındaki her konuda aşırı bir şekilde hassas, alıngan ve kuruntulu olan Yengeç'leri tanımlayan sözcük 'Hissederim' dir. Sorumluluk duyguları çok gelişmiştir.
Her işte olağanüstü olan ayrıntıcılıkları, işlerinde mükemmeliyetçiliği getirir. Ayni sorumlulukları karşılarındakilerden de beklerler. Yengeç'ler duygusallıkları ve duyarlılıkları ile tanınırlar. Çevresindeki her insandan da ayni hassasiyeti bekledikleri için, kolay geçinilir tipler değildir. İyi günlerinde neşeli, iyi kalpli, yardımsever, düşünceli ve anlayışlıdırlar. Fakat herhangi belirgin bir neden olmadan somurtkan ve alıngan olabilirler.
Yakınlarını ve arkadaşlarını çok sevmelerine karşın, bunu pek belli etmezler. Kendilerini herhangi bir şekilde inciten kişileri zor bağışlarlar ve yapılan hareketi asla unutmazlar. Yengeç'ler müziğe ve dinsel konulara karşı ilgilidirler
ayşegül- Gezgin
Ruh haLi :
Rep : 5
- Post n°4
aynı beni anlatmış gerçektende tşkler canım benim
Paz Haz. 20, 2010 5:10 pm tarafından ç@ç@t@
» ~ AsLa Bitmeyen Konu ~
Paz Mayıs 02, 2010 1:29 pm tarafından ranakübra
» şu aralar dnlemeğe doyamadığınız şarkı?
Paz Mayıs 02, 2010 1:25 pm tarafından ranakübra
» Platonik Aşk Mektubu
Paz Mayıs 02, 2010 1:22 pm tarafından ranakübra
» seni unutmak istedikçee......
Salı Nis. 20, 2010 7:34 am tarafından nanfee
» SENSİZLİKTİM
Ptsi Nis. 19, 2010 1:02 pm tarafından ranakübra
» BULUŞMAK ÜZERE
Ptsi Nis. 19, 2010 1:00 pm tarafından ranakübra
» Deri Çatlakları ve korunma yöntemleri
Ptsi Nis. 19, 2010 12:53 pm tarafından ranakübra
» Türk İcatları