nanfee

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
nanfee
•Bilgisiz bir kimse, savaş davuluna benzer, sesi çok, içi boştur •Cahil kimsenin yanında kitap gibi sessiz ol. Mevlana •Boş kap, dolu fıçıdan çok ses çıkarır.
Kendinden hiç söz etmemek çok soylu bir ikiyüzlülüktür. •Beklemeyi bilen insan herseyi elde edebilir. •Eger bir yerde küçük insanlarin büyük gölgeleri olusuyorsa orada günes batiyor demektir •Hiç kimse duymak istemeyenler kadar sagir olamaz. •TEKME YİYEN KÖPEĞİN DİŞLERİ DAHA SİVRİDİR

En son konular

» Öğrenciye Hitabe
Çaresi Olmayan Duygular EmptyPaz Haz. 20, 2010 5:10 pm tarafından ç@ç@t@

» ~ AsLa Bitmeyen Konu ~
Çaresi Olmayan Duygular EmptyPaz Mayıs 02, 2010 1:29 pm tarafından ranakübra

» şu aralar dnlemeğe doyamadığınız şarkı?
Çaresi Olmayan Duygular EmptyPaz Mayıs 02, 2010 1:25 pm tarafından ranakübra

» Platonik Aşk Mektubu
Çaresi Olmayan Duygular EmptyPaz Mayıs 02, 2010 1:22 pm tarafından ranakübra

» seni unutmak istedikçee......
Çaresi Olmayan Duygular EmptySalı Nis. 20, 2010 7:34 am tarafından nanfee

» SENSİZLİKTİM
Çaresi Olmayan Duygular EmptyPtsi Nis. 19, 2010 1:02 pm tarafından ranakübra

» BULUŞMAK ÜZERE
Çaresi Olmayan Duygular EmptyPtsi Nis. 19, 2010 1:00 pm tarafından ranakübra

» Deri Çatlakları ve korunma yöntemleri
Çaresi Olmayan Duygular EmptyPtsi Nis. 19, 2010 12:53 pm tarafından ranakübra

» Türk İcatları
Çaresi Olmayan Duygular EmptyPerş. Nis. 15, 2010 9:30 am tarafından ranakübra

Çaresi Olmayan Duygular

ranakübra
    ranakübra
    Gezgin
    Gezgin

Kadın
    Ruh haLi : Çaresi Olmayan Duygular Olgun10
    Takım : Çaresi Olmayan Duygular Besiktas
    Rep : 11

Çaresi Olmayan Duygular Empty Çaresi Olmayan Duygular

Mesaj tarafından ranakübra Salı Mart 02, 2010 8:54 am

--------------------------------------------------------------------------------
    Olmuyormuş. İki arada bir derede yaşanmıyormuş. Ya gitmeli ya kalmalıymış insan. Ya sevmeli ya da sevgiden mümkün olduğu kadar uzak durmalıymış insan.

Gitmeliyim buralardan dedikçe bir adım bile atamıyormuş insan; kalmalıyım düşünceleriyle.

Olmuyormuş. Sevmekle sevmemek arasında kalınmıyormuş. Seviyorum dedikçe sevilmiyormuş insan.

Seviyor muyum bilmiyorum dedikçe sevginin ufuk çizgisi bile görülmüyormuş.
    Herkes çekip giderken ardından yalnızlığın oltasına demir atıyormuş insan.

Nefretle sevgi yan yana yürümüyormuş. Bunca yıl yürüdüğünü sanıyormuş insan.
    Ne zamanki yüreğindeki zıt duygular birbiriyle çatışmaya başladığı anda galibi belli olmayan düşüncelerden sıyrılmaya kalktığı anda çıkmaz bir şehrin esiri olduğunu anlıyormuş insan.

İçinde hükmedemediği keşmekeş duygularını bir gün belki değişir diye beklediği anda yaşama ait tüm umut kırıntılarını yitirdiğini anlıyormuş insan.

Gönle söz geçirmek çok zor imiş. Gönül iki yol ayrımına benzer. Ya sağdan gideceksin ya soldan. Gönül kavşağının tam ortasında kendini ne yapamaz ve nereye gidemez halde buldu mu insan sabit değişmez fikirlerinin bu kavşakta hiçte işe yaramadığını ikiye ayrıldığını hissediyormuş insan.

O vakitten sonra kim olduğunu bilemeyen bir benlik sorularıyla ve vicdanıyla esir alıyormuş yüreğini. Omzuna daha çok kaldıramadığı yük biniyormuş. Ya severse belki de gitmemeliydim kalmalıydım seslenişlerinin hala cevapsız soruları ile öylece kala kalır gönül kavşaklarında insan.

Hiçbir limana yanaşamayan gemiler gibidir ruhu. Ne dalgalı denizlerde dalgaları aşmaya yeter ruhu nede denizleri terk etmeye yeter gücü.

Bir anda sinirlenir kızar kendine. Feryatlarını duyamayacak kadar sağır olmuş vicdanına seslenir.

Al! İçimden bana acı veren bu zıtlıkları.

Bir an için delicesine kıyıya vuran köpük köpük dalgalar gibi kabarır ve önüne çıkan ilk limanı ıslatır.
    Sonra içindeki susmak bilmeyen vicdanı; keşkeler denizine onu yolcu eder.
    Ve o zaman anlar ki insan ne yazık ki; bu duygularında çaresi bulunmuyormuş.

Forum Saati Perş. Kas. 21, 2024 6:27 pm