nanfee

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
nanfee
•Bilgisiz bir kimse, savaş davuluna benzer, sesi çok, içi boştur •Cahil kimsenin yanında kitap gibi sessiz ol. Mevlana •Boş kap, dolu fıçıdan çok ses çıkarır.
Kendinden hiç söz etmemek çok soylu bir ikiyüzlülüktür. •Beklemeyi bilen insan herseyi elde edebilir. •Eger bir yerde küçük insanlarin büyük gölgeleri olusuyorsa orada günes batiyor demektir •Hiç kimse duymak istemeyenler kadar sagir olamaz. •TEKME YİYEN KÖPEĞİN DİŞLERİ DAHA SİVRİDİR

En son konular

» Öğrenciye Hitabe
Üniversite Öğrencisinin Hocasına Sorduğu Soru EmptyPaz Haz. 20, 2010 5:10 pm tarafından ç@ç@t@

» ~ AsLa Bitmeyen Konu ~
Üniversite Öğrencisinin Hocasına Sorduğu Soru EmptyPaz Mayıs 02, 2010 1:29 pm tarafından ranakübra

» şu aralar dnlemeğe doyamadığınız şarkı?
Üniversite Öğrencisinin Hocasına Sorduğu Soru EmptyPaz Mayıs 02, 2010 1:25 pm tarafından ranakübra

» Platonik Aşk Mektubu
Üniversite Öğrencisinin Hocasına Sorduğu Soru EmptyPaz Mayıs 02, 2010 1:22 pm tarafından ranakübra

» seni unutmak istedikçee......
Üniversite Öğrencisinin Hocasına Sorduğu Soru EmptySalı Nis. 20, 2010 7:34 am tarafından nanfee

» SENSİZLİKTİM
Üniversite Öğrencisinin Hocasına Sorduğu Soru EmptyPtsi Nis. 19, 2010 1:02 pm tarafından ranakübra

» BULUŞMAK ÜZERE
Üniversite Öğrencisinin Hocasına Sorduğu Soru EmptyPtsi Nis. 19, 2010 1:00 pm tarafından ranakübra

» Deri Çatlakları ve korunma yöntemleri
Üniversite Öğrencisinin Hocasına Sorduğu Soru EmptyPtsi Nis. 19, 2010 12:53 pm tarafından ranakübra

» Türk İcatları
Üniversite Öğrencisinin Hocasına Sorduğu Soru EmptyPerş. Nis. 15, 2010 9:30 am tarafından ranakübra

Üniversite Öğrencisinin Hocasına Sorduğu Soru

nanfee
    nanfee
    admin
    admin

Kadın
    Ruh haLi : Üniversite Öğrencisinin Hocasına Sorduğu Soru Bakiml10
    Takım : Üniversite Öğrencisinin Hocasına Sorduğu Soru Galatasaray
    Rep : 15

Üniversite Öğrencisinin Hocasına Sorduğu Soru Empty Üniversite Öğrencisinin Hocasına Sorduğu Soru

Mesaj tarafından nanfee C.tesi Ara. 26, 2009 11:56 am

Üniversite son sınıf ögrencisi yazılı sınavından kalınca dogru hocasına gider

Siz beni sınıfta bırakarak hayata atılmamı önlüyor ve beni cezalandırıyorsunuz İşin bu yanını hiç düsündünüz mü?

Tabii düşündüm Hocanın görevi bilgiyi ölçmek, yeterli olmayanı sınıfta bırakmak degil mi?

İyi O zaman size bir teklifim var Bir soru da ben size soracağım Doğru cevabı verirseniz, ben kötü notumu kabul edip sinifta kalacağım Bilemezseniz, notumu düzeltecek ve sınıfı geçireceksiniz

Hocanın keyfi yerinde Teklifi kabul eder ve ögrenci sorar Question

Yasal olup, mantıklı olmayan nedir? Mantikli olup, yasal olmayan nedir? Ve de, ne mantıklı ne de yasal olmayan nedir? confused

Hoca uzun uzun düşünür ama cevabı bulamaz İddia gereği ögrencisine iyi not vererek sınıfı geçirir

Ama aklı da soruda kalır Sonunda sınıfın en iyi ögrencisini çağırır, olayı anlatır ve sorunun yanıtını bilip bilmediğini sorar

Ögrenci hemen cevap verir :

"Siz 65 yaşındasınız ve 23 yaşında bir kadınla evlisiniz Bu yasal ama mantıklı değil Karınızın 25 yaşında bir sevgilisi var Bu mantıklı ama yasal değil Siz karınızın sevgilisini, zayif alıp sınıfta kalması gerekirken iyi not verip mezun ediyorsunuz Bu ise ne mantıklı, ne de yasal"
    Üniversite Öğrencisinin Hocasına Sorduğu Soru 972750 Üniversite Öğrencisinin Hocasına Sorduğu Soru 972750 Üniversite Öğrencisinin Hocasına Sorduğu Soru 972750

Forum Saati Çarş. Kas. 27, 2024 10:26 pm