nanfee

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
nanfee
•Bilgisiz bir kimse, savaş davuluna benzer, sesi çok, içi boştur •Cahil kimsenin yanında kitap gibi sessiz ol. Mevlana •Boş kap, dolu fıçıdan çok ses çıkarır.
Kendinden hiç söz etmemek çok soylu bir ikiyüzlülüktür. •Beklemeyi bilen insan herseyi elde edebilir. •Eger bir yerde küçük insanlarin büyük gölgeleri olusuyorsa orada günes batiyor demektir •Hiç kimse duymak istemeyenler kadar sagir olamaz. •TEKME YİYEN KÖPEĞİN DİŞLERİ DAHA SİVRİDİR

En son konular

» Öğrenciye Hitabe
' KraLına YoL Vérén Soytarısını Mı Dü$üncék..? EmptyPaz Haz. 20, 2010 5:10 pm tarafından ç@ç@t@

» ~ AsLa Bitmeyen Konu ~
' KraLına YoL Vérén Soytarısını Mı Dü$üncék..? EmptyPaz Mayıs 02, 2010 1:29 pm tarafından ranakübra

» şu aralar dnlemeğe doyamadığınız şarkı?
' KraLına YoL Vérén Soytarısını Mı Dü$üncék..? EmptyPaz Mayıs 02, 2010 1:25 pm tarafından ranakübra

» Platonik Aşk Mektubu
' KraLına YoL Vérén Soytarısını Mı Dü$üncék..? EmptyPaz Mayıs 02, 2010 1:22 pm tarafından ranakübra

» seni unutmak istedikçee......
' KraLına YoL Vérén Soytarısını Mı Dü$üncék..? EmptySalı Nis. 20, 2010 7:34 am tarafından nanfee

» SENSİZLİKTİM
' KraLına YoL Vérén Soytarısını Mı Dü$üncék..? EmptyPtsi Nis. 19, 2010 1:02 pm tarafından ranakübra

» BULUŞMAK ÜZERE
' KraLına YoL Vérén Soytarısını Mı Dü$üncék..? EmptyPtsi Nis. 19, 2010 1:00 pm tarafından ranakübra

» Deri Çatlakları ve korunma yöntemleri
' KraLına YoL Vérén Soytarısını Mı Dü$üncék..? EmptyPtsi Nis. 19, 2010 12:53 pm tarafından ranakübra

» Türk İcatları
' KraLına YoL Vérén Soytarısını Mı Dü$üncék..? EmptyPerş. Nis. 15, 2010 9:30 am tarafından ranakübra

' KraLına YoL Vérén Soytarısını Mı Dü$üncék..?

nanfee
    nanfee
    admin
    admin

Kadın
    Ruh haLi : ' KraLına YoL Vérén Soytarısını Mı Dü$üncék..? Bakiml10
    Takım : ' KraLına YoL Vérén Soytarısını Mı Dü$üncék..? Galatasaray
    Rep : 15

' KraLına YoL Vérén Soytarısını Mı Dü$üncék..? Empty ' KraLına YoL Vérén Soytarısını Mı Dü$üncék..?

Mesaj tarafından nanfee Salı Şub. 24, 2009 10:48 am

CahiL DéiLim Ama Séwméi ßiLméi$Léяim Faя
    YanLı$ DéiLim Ama SapkınLıkLaяım Faя
    ßazén ßo$ Konu$uяum Ama GücLü CümLéLéяim Faя
    $aяkı DéiLim Ama EzqiLéяim Faя
    Pi$man DéiLim Ama HatıяLamaı UnuddukLarım Faя
    MéqaLomAn DéiLim Ama ßüyüLéici 1 ßén Faя
    ArtiSt Hic DéiLim Ama "MuhTé$ém OLmaK" KanıMda Faя ! x)

' Gözya$Larını SiLéßiLécéin Ték Yér ELinin Térsi Akmasın Gözya$Ların IsLanmasın N GözLérin N Dé ELinin Térsi

' TopLa Önümé Attıqın ßozuk SözLéri ßén ßunLardan Anlamam !

ßenim hayrım var! Ama aynım yoq ! kayqım var ama kayßım yoq Sana saygım var ama Tahammülüm yoq

"MutluluK ßiR ÇimendiR ßastığıN YerDe ßiteR' KraLına YoL Vérén Soytarısını Mı Dü$üncék..? Virgs YalnızlıK GittiğiN YoldaN GeliR"

"Sana İhtiyacım Var GeL!!!" Diyebilmekmiş Güçlü Olmak
    Sana "Git" Dedigimde Anladım

ßiri qiDéR ßiri qéLiR hayat heß ßöLéDir .. wéDaLar koysaDa ßzn qitmék qérékir.. méséLé ßékLéméktir.. méséLé özLéméktir..

Kapattım tüm sayfaLarı.. yazıLanLarın $aitLiinDé

qéLécéksén wér éLini ' KraLına YoL Vérén Soytarısını Mı Dü$üncék..? Virgs séwécéksén wér kaLißini ..

Kim siLéßiLir ki séni écéLDén ßa$ka ..? ßu ömür ßoyu süréßiLecék a$kLa.. wé qözümDé séni annatan ßi kaç DamLa ya$La ..

qözLérim kör oLsun qörmiim kimséLéri .. né séni i né hayatı .. ya$amaktan kopıyım kimséLéri aLmıyım kaLßimé .. içimDéki séni tamamén atıyım yüréğimDén .. sénsiz kaLıyım .. öncéDén oLduğum qißi mutLu oLıyım ..

qözya$Larım kurusun akmasın ßi Daha .. qörmiyéyim kimséyi .. qörmésin kimsé ßéni .. yakmasın kimsé kaLßimi .. séwmiyim ßi Daha ..

hayaLLérDé ya$aDım sény .. hayaLLérDé séwDim ..

ya$amıyorum ama hayattayım .. wé o kaDar qüçLü ki istéyim öLméméktén korkuorum ..

haykırsam dünyaya annamazLar DérDimi ..!

aLDattıLar ümitLérimi .. hayaLLérimi .. dü$Lérimi .. parça parça koparDıLar ....

hér qünün sonunDa ßirikir yokLuğunun tortusu ...

artık atma kaLßim ßén öLümü özLéDim ...

ßi qün qéLécek o qün ßén oLmayacağım .. ßiL ki séni ararkén kayßoLmuş oLacağım ..

ßi qéLiméyé ßi anLam yükLéDiğimDé sana sésLénécéğim ..!

KanamaLı yaraLarım sén kokuyor .. sésLi ßi harf qißisin .. ßénsé ünsüzLüğümLé ßaşßaşayım ..

hiç ßi sawa$ kaLßinLé wérdiğin sawa$ kaDar acı oLamaz ..!

βαzєn mєLєnqd!m βαzєn δєу†αn αяtıк у.σ.к σLdum

" SéwqiLim yoq oLması için ßi çaßamda yoq.. OLmasını da istémiyorum ßuna ihtiyacım yoq... $u zamandaki héR a$k: ' GénçLik héwési' KraLına YoL Vérén Soytarısını Mı Dü$üncék..? Virgs qéçicék..' (;(;"

GeNcİm..GüSeLim...HeRkESİdE üZeRim..

GüVeNiRSeN kNdİnE BkLrM hR zAmAn

FasA fİsO iŞlEr HaYaTnIz PLAn AlAyInIZzZ yAlAn...

_†_BqurtLenLee_xPunqeRxD_†_

ÖpüLdüqü yerden kanaR a$k...
    Acı siyahtıR oysa' KraLına YoL Vérén Soytarısını Mı Dü$üncék..? VirgskanaR we boyaR gözLerinİ
    GüLÜ$Lerimi tehLiye et ey Panos!
    Cezasını çekmedİm Mi??!

...!
    göZya$LarIm kİn doLu bİr yaqmuR!!
    İsteR sıRıLsıkLamM ısLaN !!
    İsteR $emsİye kuLLaN !!
    UmRumda deiL!!
    ...

mutLu s0nLarın kötü ba$LangıçLarına
    aLı$abiLmeLi .hayatı diğerLerin

Sєvmiyoяum Bєη Kєηdimi.. Sєvmєm Bєη öyLє hєяkєsiη sєvDiği ŞєyLєяi.. xDden k0pya çekerek ya$amak ßudaLaca .

son vermek bazı şeylere...belkide yaşamaya başlamak yeniden avcundakilerle...

...İşte qidiOrmm
    izLérin kaLdı yüReqimDé..iÇim héP SéN iÇinDe..
    ßuLamıŞım kenDimi hüZüné' KraLına YoL Vérén Soytarısını Mı Dü$üncék..? Virgs
    qöZümDén yaŞLar seL oLuor hiÇmİ deqmioR yüRéqiNe?
    ßén yanaRKen bu şehirDe' KraLına YoL Vérén Soytarısını Mı Dü$üncék..? Virgs
    kenDimi haPseTmiŞken iÇiné' KraLına YoL Vérén Soytarısını Mı Dü$üncék..? Virgs
    iÇinDén çıkıLamayaCak biR duRuma qiRmiŞimDé' KraLına YoL Vérén Soytarısını Mı Dü$üncék..? Virgs
    hiÇmİ sıZLamaDı iÇin bakınCa göZLérimé?
    Tamam héRşeyi kaßuLLenDim qiDioRum işTéé..

ßeNim hayatımda yaşayamazsın $ıkıLırsın.. ßenim $evqimi hi$$edemezsin yok$un

Sadécé séNdN kaçRsıN.
    HaLiN éLé véRir aNLamzSıN.
    YALANNN! syLémé baNa.
    göSLéRiN aNLaTıoR héRséi.

nє zaмan вu кadaя zoя oLмaya вaşladı nєfєs alмaк.?
    nєяdє кayвєtti insanlaя gözlєяndєкi ışıgı.?
    ne zaмan anlatмaкtan vazgєçtilєr öyкülєяini.?

zihniмn ichndє dolaşıvєяiyoя göяntülєrя
    sözLєri oLмyan bir şaякıa вenziyoя tıpкı.

KeLime DarCıım Biraz daa Genişş olSaYdıda herşeyi anladabilseydim keşke.

' GéncLiqiné Güwénip Erkén Dérkén ßéLki Dé ELwéda ßiLé Diémézsin Gidérkén..!

' NéFréd Vé Acının 1Lé$imiyim ßén. AqLamak FéLséFém ÖLdürmék EqLéncém..!

' Hayatımdan Gidén Tüm ErkékLéré Té$ékkür Ediorum. En Sonunda A$kın YaLan OLduqunu İspatLadıLar..!

' Kimsé Karı$masın Daa Cocuqum ßén..!

' TopLa Önümé Attıqın ßozuk SözLéri ßén ßunLardan Annamam..!

' Kaßré Gömsén ßény Kac Liradır KéFaLétin..?

' Hayad ßénim Hayadım Hérkés Dostum OLamas. A$ka GéLincé 1DéFa OLdum 1Daha OLmaz..!

' Gözümü ßoyamaya CaLı$ma OLum ßénim Dünyam Zati Rénqarénk..!

' ßén Tükürdüqümü YaLasaydım $u Anda Yanımda Cok Köpék OLurdu..!

' N Zaman ßu Kadar Zor OLdu NéFés ALmak..?

' Sénin $imdié Dék Yaßdıqın En İi $éy Kayßédmék..!

' 1... 2... <3... Zaman ßiddy ßuuuum..!

' ÖzqürLük Warsa Ucmak Nié..?

' Takma Masumiét Maskéni ßén ßu YaLanLara Kanmam..!

' Sana Git Diémém Ama KaL Démék Dé GéLmior İcimdén..!

' Yétémiorum Kéndi Kéndimé' KraLına YoL Vérén Soytarısını Mı Dü$üncék..? Virgs İhtiacım Var Sana...

' KaLßimi GöréßiLsédin ßiLirdin Hér$éin KayßoLmadıqını..

' KraLına YoL Vérén Soytarısını Mı Dü$üncék..?

' Daa Onsuz 1 Hayad ßiLé HayaL Edémiosun Péki Ona NasıL Véda Edicéxin?

' I$ıkLarı Kapatıp GözLérini 4 Acınca MutLu Mu OLdun SaLak.!?

' KaLßimi YanakLarımın CoqraFyasına Gömüorum...

' ßén TamamıyLa İnsan Gißi Görünmék Üzéré TamamLanmı$ 1 Ruh Numunésiyim..!

' Narkoz ALmı$ Gißi Hisséddiqimdén ßéri Addıqım Hér Adım Sénkronizé..!

' A$k Oyununu Son OyNadıqım $eytanDı O da ßeNi GünahLaRına SaTTı...

' †ıк..! †ıк..! †ıк..! кiм..! 0σ..! ( - ßђєи..! - λSк..! ) ßi..! S.q†iя..! qi†..! γђλ..!

' Gözya$Larını SiLéßiLécéin Ték Yér ELinin Térsi. Akmasın Gözya$Ların. IsLanmasın N GözLérin N Dé ELinin Térsi...

güLLeRim devRiLiyoR gençLiğim savRuLuyoR vedaLaR yoRdu beni biLdiğin gibi değiL...

insanLıqK öLdü ..! katiLi ; menfaaT !

Forum Saati Paz Kas. 24, 2024 5:56 pm