nanfee

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
nanfee
•Bilgisiz bir kimse, savaş davuluna benzer, sesi çok, içi boştur •Cahil kimsenin yanında kitap gibi sessiz ol. Mevlana •Boş kap, dolu fıçıdan çok ses çıkarır.
Kendinden hiç söz etmemek çok soylu bir ikiyüzlülüktür. •Beklemeyi bilen insan herseyi elde edebilir. •Eger bir yerde küçük insanlarin büyük gölgeleri olusuyorsa orada günes batiyor demektir •Hiç kimse duymak istemeyenler kadar sagir olamaz. •TEKME YİYEN KÖPEĞİN DİŞLERİ DAHA SİVRİDİR

En son konular

» Öğrenciye Hitabe
deNeeee ! yanıLLL ! qöRR ! qeRçeqii qeçmi$i yoqK sayaRaK ! EmptyPaz Haz. 20, 2010 5:10 pm tarafından ç@ç@t@

» ~ AsLa Bitmeyen Konu ~
deNeeee ! yanıLLL ! qöRR ! qeRçeqii qeçmi$i yoqK sayaRaK ! EmptyPaz Mayıs 02, 2010 1:29 pm tarafından ranakübra

» şu aralar dnlemeğe doyamadığınız şarkı?
deNeeee ! yanıLLL ! qöRR ! qeRçeqii qeçmi$i yoqK sayaRaK ! EmptyPaz Mayıs 02, 2010 1:25 pm tarafından ranakübra

» Platonik Aşk Mektubu
deNeeee ! yanıLLL ! qöRR ! qeRçeqii qeçmi$i yoqK sayaRaK ! EmptyPaz Mayıs 02, 2010 1:22 pm tarafından ranakübra

» seni unutmak istedikçee......
deNeeee ! yanıLLL ! qöRR ! qeRçeqii qeçmi$i yoqK sayaRaK ! EmptySalı Nis. 20, 2010 7:34 am tarafından nanfee

» SENSİZLİKTİM
deNeeee ! yanıLLL ! qöRR ! qeRçeqii qeçmi$i yoqK sayaRaK ! EmptyPtsi Nis. 19, 2010 1:02 pm tarafından ranakübra

» BULUŞMAK ÜZERE
deNeeee ! yanıLLL ! qöRR ! qeRçeqii qeçmi$i yoqK sayaRaK ! EmptyPtsi Nis. 19, 2010 1:00 pm tarafından ranakübra

» Deri Çatlakları ve korunma yöntemleri
deNeeee ! yanıLLL ! qöRR ! qeRçeqii qeçmi$i yoqK sayaRaK ! EmptyPtsi Nis. 19, 2010 12:53 pm tarafından ranakübra

» Türk İcatları
deNeeee ! yanıLLL ! qöRR ! qeRçeqii qeçmi$i yoqK sayaRaK ! EmptyPerş. Nis. 15, 2010 9:30 am tarafından ranakübra

deNeeee ! yanıLLL ! qöRR ! qeRçeqii qeçmi$i yoqK sayaRaK !

nanfee
    nanfee
    admin
    admin

Kadın
    Ruh haLi : deNeeee ! yanıLLL ! qöRR ! qeRçeqii qeçmi$i yoqK sayaRaK ! Bakiml10
    Takım : deNeeee ! yanıLLL ! qöRR ! qeRçeqii qeçmi$i yoqK sayaRaK ! Galatasaray
    Rep : 15

deNeeee ! yanıLLL ! qöRR ! qeRçeqii qeçmi$i yoqK sayaRaK ! Empty deNeeee ! yanıLLL ! qöRR ! qeRçeqii qeçmi$i yoqK sayaRaK !

Mesaj tarafından nanfee Salı Şub. 24, 2009 10:47 am

güLLeRim devRiLiyoR gençLiğim savRuLuyoR vedaLaR yoRdu beni biLdiğin gibi değiL...

insanLıqK öLdü ..! katiLi ; menfaaT !

yoqK oLmayı qözZe aLdımm ! teKRar senDe doqmaK içhinn !

aşqKı tekRar istememM ! ziyanN ederRsinN !!

yaLnızLıqın adamıyım ! anLa ßeniİ !

deNeeee ! yanıLLL ! qöRR ! qeRçeqii qeçmi$i yoqK sayaRaqkK !

'' İnanıyorsan SavunduklarınadeNeeee ! yanıLLL ! qöRR ! qeRçeqii qeçmi$i yoqK sayaRaK ! Virgs Arkasında Duracaksın...Gerek Yok Cellada Çıkarıldığında DarağacınadeNeeee ! yanıLLL ! qöRR ! qeRçeqii qeçmi$i yoqK sayaRaK ! Virgs Tabureye Sen Vuracaksın!''

senin maRqKa oLduqunN yeRde etiKeti ben koyarRımmM !

Onun benim için ağladığı her bir damla gözyaşında ben derin sularda boğuldum

^kArAnLıK hApSeDiYoR bEnİdeNeeee ! yanıLLL ! qöRR ! qeRçeqii qeçmi$i yoqK sayaRaK ! VirgsgÖrEbİlDiĞiM tEk ŞeYdeNeeee ! yanıLLL ! qöRR ! qeRçeqii qeçmi$i yoqK sayaRaK ! VirgsmUtLaK dEhŞeTdeNeeee ! yanıLLL ! qöRR ! qeRçeqii qeçmi$i yoqK sayaRaK ! VirgsyAşAyAmIyOrUmdeNeeee ! yanıLLL ! qöRR ! qeRçeqii qeçmi$i yoqK sayaRaK ! VirgsÖlEmİyOrUmdeNeeee ! yanıLLL ! qöRR ! qeRçeqii qeçmi$i yoqK sayaRaK ! VirgsKıSıLı KaLdIm KeNdİ iÇiMdEdeNeeee ! yanıLLL ! qöRR ! qeRçeqii qeçmi$i yoqK sayaRaK ! VirgskEsİp Al HaYtıMı

[[==>..bho$weR heP ayNı masaL 'hayaT we ßen' i$Te o KadaR..<==]]

[ŠїĿэмїyояѕáη кáяáŁıyacáкѕιη ! ]

birR çıqLıqK buLsamM ! hiç sSusmayanN deNeeee ! yanıLLL ! qöRR ! qeRçeqii qeçmi$i yoqK sayaRaK ! Virgs yaDa biR cümLe beniİ anLatanN !

Ne Kaldı Geriye Ztn Bir sürü Boş HaTıRa..Yaşamak DeiL ki Bu GörüntüLer VaR AdeTa!!

BiR Lodos Lazım Şimdi BanadeNeeee ! yanıLLL ! qöRR ! qeRçeqii qeçmi$i yoqK sayaRaK ! VirgsBiR Kürek bir de Kayık..Söverim gelmişine geçmişine Ayıpsa AyıP!!

Dost Dediğin ; Dost Ağlayınca Seninde Ağlaman Değil !! Dost Dediğin ; Dostun Ağlayınca Senin Kafana Kurşun Sıkman Demektir . . .

GönLüm kırGın ve yaraLıdeNeeee ! yanıLLL ! qöRR ! qeRçeqii qeçmi$i yoqK sayaRaK ! Virgs Seni unuttum sanma bu gönüL Sana haLa SevdaLı ama bu yürek Seni bir daha anmayacak kadar DeLiKaNLı]

ÇoK öZüR DiLiOrUm ELLeRiNi tUttUğUm iÇiN... ÇoK öZüR DiLiOrUm gÖzLeRiNe bAkTIğIm iÇiN ÇoK aMa ÇoK ÖzÜr DiLiOrUm SeNi İnSaN yErİnE KoYuP SeVdİğİm iÇiN..

Belki"lerdendeNeeee ! yanıLLL ! qöRR ! qeRçeqii qeçmi$i yoqK sayaRaK ! Virgs "İhtimal"lerdendeNeeee ! yanıLLL ! qöRR ! qeRçeqii qeçmi$i yoqK sayaRaK ! Virgs "Keşke"lerden Medet Umuyorum. Senin Büyük İhitmalle Yabancısı Olduğun Düşler Büyüterek... SonsuzLuk Koyuyorum Senin O Güzel Adını...

Sen Bizi ALeme DeğiLdeNeeee ! yanıLLL ! qöRR ! qeRçeqii qeçmi$i yoqK sayaRaK ! Virgs KaranLık Çöktümü GeceLeRe Sor..

SaYenDe YoLa GeLdi KaLbim YanLı$ı DoğRuYu AyıRıOr Sen ekSiLeLi HaYaTımDan YüZÜmDe GüLLer aÇıOr

Forum Saati Perş. Kas. 21, 2024 6:01 pm