nanfee

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
nanfee
•Bilgisiz bir kimse, savaş davuluna benzer, sesi çok, içi boştur •Cahil kimsenin yanında kitap gibi sessiz ol. Mevlana •Boş kap, dolu fıçıdan çok ses çıkarır.
Kendinden hiç söz etmemek çok soylu bir ikiyüzlülüktür. •Beklemeyi bilen insan herseyi elde edebilir. •Eger bir yerde küçük insanlarin büyük gölgeleri olusuyorsa orada günes batiyor demektir •Hiç kimse duymak istemeyenler kadar sagir olamaz. •TEKME YİYEN KÖPEĞİN DİŞLERİ DAHA SİVRİDİR

En son konular

» Öğrenciye Hitabe
Sen Benim İçimde Meleksin Dışımda İse Felaketsin EmptyPaz Haz. 20, 2010 5:10 pm tarafından ç@ç@t@

» ~ AsLa Bitmeyen Konu ~
Sen Benim İçimde Meleksin Dışımda İse Felaketsin EmptyPaz Mayıs 02, 2010 1:29 pm tarafından ranakübra

» şu aralar dnlemeğe doyamadığınız şarkı?
Sen Benim İçimde Meleksin Dışımda İse Felaketsin EmptyPaz Mayıs 02, 2010 1:25 pm tarafından ranakübra

» Platonik Aşk Mektubu
Sen Benim İçimde Meleksin Dışımda İse Felaketsin EmptyPaz Mayıs 02, 2010 1:22 pm tarafından ranakübra

» seni unutmak istedikçee......
Sen Benim İçimde Meleksin Dışımda İse Felaketsin EmptySalı Nis. 20, 2010 7:34 am tarafından nanfee

» SENSİZLİKTİM
Sen Benim İçimde Meleksin Dışımda İse Felaketsin EmptyPtsi Nis. 19, 2010 1:02 pm tarafından ranakübra

» BULUŞMAK ÜZERE
Sen Benim İçimde Meleksin Dışımda İse Felaketsin EmptyPtsi Nis. 19, 2010 1:00 pm tarafından ranakübra

» Deri Çatlakları ve korunma yöntemleri
Sen Benim İçimde Meleksin Dışımda İse Felaketsin EmptyPtsi Nis. 19, 2010 12:53 pm tarafından ranakübra

» Türk İcatları
Sen Benim İçimde Meleksin Dışımda İse Felaketsin EmptyPerş. Nis. 15, 2010 9:30 am tarafından ranakübra

Sen Benim İçimde Meleksin Dışımda İse Felaketsin

nanfee
    nanfee
    admin
    admin

Kadın
    Ruh haLi : Sen Benim İçimde Meleksin Dışımda İse Felaketsin Bakiml10
    Takım : Sen Benim İçimde Meleksin Dışımda İse Felaketsin Galatasaray
    Rep : 15

Sen Benim İçimde Meleksin Dışımda İse Felaketsin Empty Sen Benim İçimde Meleksin Dışımda İse Felaketsin

Mesaj tarafından nanfee Salı Şub. 24, 2009 10:39 am

kıRık camLar batıyoR ruHuma.öLüyoRm usuLca…
    Herkes 1 Numara İse En Sonuncusu ßenim!!!

Keşke Her Aşk Mutlu ßitseSen Benim İçimde Meleksin Dışımda İse Felaketsin Virgs Keşke Her Gerçek Sevgi Layık Olanda KalaßilseSen Benim İçimde Meleksin Dışımda İse Felaketsin Virgs Veya Unutmak Mümkün Olaßilse!!!

hAyaL_eTtiK yA dA _HayaLeTtiK_ ßu $eHirdE..

Sevdim Sandım
    SeviLdim Sanırdım
    Sonra uyandım..
    Sonunda ßen AnLadım ..

Senden Haric Kimse Yok...Sende Yoksun!

Dikkatli bakıo musun? .. Belki de bazı şeyleri saklıorumdur? (:

Sen Benim İçimde Meleksin Dışımda İse Felaketsin

BENİM ACIYA VERECEK BİR ŞEYİM KALMADISen Benim İçimde Meleksin Dışımda İse Felaketsin Virgs
    MUTLULUKTAN ALACAĞIM VAR BENİM
    Sus Konuşma.. SözLer Kimin umrunda ... Sen Benim İçimde Meleksin Dışımda İse Felaketsin 972750

YakLa$Ma¡ UZakLa$
    DîDîk ëDërîM ha¥atIñISen Benim İçimde Meleksin Dışımda İse Felaketsin Virgs
    ßëñDëñ ßa$kasIña ¥a$atMaM
    sëñîSen Benim İçimde Meleksin Dışımda İse Felaketsin Virgstarîhîñî VururuMSen Benim İçimde Meleksin Dışımda İse Felaketsin Virgs
    añILarIñI asarIMSen Benim İçimde Meleksin Dışımda İse Felaketsin Virgs¥ûrëgîñë
    saPLarIM këñDîMî

Dönmeye yüzün var mı? Bu kadar kolay mı?... Geçmişe dönüp ağlasanSen Benim İçimde Meleksin Dışımda İse Felaketsin Virgs bu kız buna kanar mı?

Dαğınığıм ben '
    Ruhu .. Beynii.. Mekαnıı..
    Heryeri dαğınık..Öyle biriyiм..
    Öylesine yαşıyoruм..
    Öylesine..
    Öyle..'

s0nsuzLuq ÖnümdeyDi hep aMa..>> qiDémedim sénD"n uzaqa ..<<

Bazen bir içki şişesiSen Benim İçimde Meleksin Dışımda İse Felaketsin Virgs yaşam destek ünitesi!...

Sevdiqimi SöyLemedeN..

ayrıLdım yine Senden!

ıSındım Sana Sen Benim İçimde Meleksin Dışımda İse Felaketsin Virgs Sığındım Sana..

üzqüNüm Sen Benim İçimde Meleksin Dışımda İse Felaketsin Virgs kırqıNım

kaLamam a$kSız yanında ..!

Véda étmék istérdim
    hér$éydén öncési.
    Gidiyorum déyip dé
    qidémémék déqil
    bu kézSen Benim İçimde Meleksin Dışımda İse Felaketsin Virgs
    qérçéktén qitmék için. (!)

ağLadığını DuyarıM ßirinin içiMde Hıçkırarak.. Sessizce..

ßen ßir müLteciyim..
    Kendi Yüreğimden ßaşkaSen Benim İçimde Meleksin Dışımda İse Felaketsin Virgs
    Sığınacak YerimSen Benim İçimde Meleksin Dışımda İse Felaketsin Virgs Yurdum Yook ..

SonSuz ß1r Düş İçimDé ZamaNa aKıp qiDerken .. NeDen ßen ..NeDen ßiz .. Neden ßu İz

korkuTsada kaRanLıkLar bazén akLımdan qécén
    ték$éy sénsin ...

buqunLéri ya$ayamazqén yarınLarı anLaTTın bana
    hiç dü$ünmédén....

aL eliNi kaLbıme koy isTé gerÇék bu...!!

ayrıLmamız çOk qerekSz şimDi uzakTan sebepsz ..

FaRkındamıSnn..GösLrmm YaLnızLqıı söSLrmm SenszLqi anLtyooo..

gözüm kapaLı sevioRum!!
    öLüme onLa gidiorm

beN asLında çoK sewmşTm 2miZi...

HaYaT YeDeK oYuncuLarLa DoLuDuR ... !
    ßo$aLan YeR Her ZaMaN DoLDuruLur ...
    1 ipтε iкi кi$i oynαyαмαz
    Yα sεη düşεяsiη ..
    Yα ßεη iтεяiм
    aŞk nasıL iki kiŞiLik qöz qöRe qöRe deLiLik...hani hayaT müŞteRekti üzünTü nie Tek kiŞiLik..?

yazdıkLarımı aLınma üsTüne ruhu oLmayan sözckLer
    ne ifade edebiLirki yüreğine

Forum Saati Perş. Kas. 21, 2024 5:49 pm