nanfee

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
nanfee
•Bilgisiz bir kimse, savaş davuluna benzer, sesi çok, içi boştur •Cahil kimsenin yanında kitap gibi sessiz ol. Mevlana •Boş kap, dolu fıçıdan çok ses çıkarır.
Kendinden hiç söz etmemek çok soylu bir ikiyüzlülüktür. •Beklemeyi bilen insan herseyi elde edebilir. •Eger bir yerde küçük insanlarin büyük gölgeleri olusuyorsa orada günes batiyor demektir •Hiç kimse duymak istemeyenler kadar sagir olamaz. •TEKME YİYEN KÖPEĞİN DİŞLERİ DAHA SİVRİDİR

En son konular

» Öğrenciye Hitabe
Avuçlarımda sakladığım üç beş kırık umudum var sadece başka da hiçbir şeyim EmptyPaz Haz. 20, 2010 5:10 pm tarafından ç@ç@t@

» ~ AsLa Bitmeyen Konu ~
Avuçlarımda sakladığım üç beş kırık umudum var sadece başka da hiçbir şeyim EmptyPaz Mayıs 02, 2010 1:29 pm tarafından ranakübra

» şu aralar dnlemeğe doyamadığınız şarkı?
Avuçlarımda sakladığım üç beş kırık umudum var sadece başka da hiçbir şeyim EmptyPaz Mayıs 02, 2010 1:25 pm tarafından ranakübra

» Platonik Aşk Mektubu
Avuçlarımda sakladığım üç beş kırık umudum var sadece başka da hiçbir şeyim EmptyPaz Mayıs 02, 2010 1:22 pm tarafından ranakübra

» seni unutmak istedikçee......
Avuçlarımda sakladığım üç beş kırık umudum var sadece başka da hiçbir şeyim EmptySalı Nis. 20, 2010 7:34 am tarafından nanfee

» SENSİZLİKTİM
Avuçlarımda sakladığım üç beş kırık umudum var sadece başka da hiçbir şeyim EmptyPtsi Nis. 19, 2010 1:02 pm tarafından ranakübra

» BULUŞMAK ÜZERE
Avuçlarımda sakladığım üç beş kırık umudum var sadece başka da hiçbir şeyim EmptyPtsi Nis. 19, 2010 1:00 pm tarafından ranakübra

» Deri Çatlakları ve korunma yöntemleri
Avuçlarımda sakladığım üç beş kırık umudum var sadece başka da hiçbir şeyim EmptyPtsi Nis. 19, 2010 12:53 pm tarafından ranakübra

» Türk İcatları
Avuçlarımda sakladığım üç beş kırık umudum var sadece başka da hiçbir şeyim EmptyPerş. Nis. 15, 2010 9:30 am tarafından ranakübra

Avuçlarımda sakladığım üç beş kırık umudum var sadece başka da hiçbir şeyim

nanfee
    nanfee
    admin
    admin

Kadın
    Ruh haLi : Avuçlarımda sakladığım üç beş kırık umudum var sadece başka da hiçbir şeyim Bakiml10
    Takım : Avuçlarımda sakladığım üç beş kırık umudum var sadece başka da hiçbir şeyim Galatasaray
    Rep : 15

Avuçlarımda sakladığım üç beş kırık umudum var sadece başka da hiçbir şeyim Empty Avuçlarımda sakladığım üç beş kırık umudum var sadece başka da hiçbir şeyim

Mesaj tarafından nanfee Salı Şub. 24, 2009 10:34 am

Avuçlarımda sakladığım üç beş kırık umudum var sadeceAvuçlarımda sakladığım üç beş kırık umudum var sadece başka da hiçbir şeyim Virgs başka da hiçbir şeyim
    Elimde avucumda ne varsa yitirerek yürüyorumAvuçlarımda sakladığım üç beş kırık umudum var sadece başka da hiçbir şeyim Virgs
    gözlerinden başka bir yere bakmamaya çalışarakAvuçlarımda sakladığım üç beş kırık umudum var sadece başka da hiçbir şeyim Virgs çünkü gözlerin deniz fenerim benimAvuçlarımda sakladığım üç beş kırık umudum var sadece başka da hiçbir şeyim Virgs Avuçlarımda sakladığım üç beş kırık umudum var sadece başka da hiçbir şeyim 543111
    gözlerine bakmazsamAvuçlarımda sakladığım üç beş kırık umudum var sadece başka da hiçbir şeyim Virgs
    düşeceğim//
    Sénnn Duyduqum én qüZéL CümLénin én qüZéL Öznésisin
    Yalnızlık bir bebek.. Günden güne büyüyeceK!

özLemin ne demeK oLduğunu senDen ayrıLdığımDa öğRendim!

Gözlerini kapat.
    Sus veAvuçlarımda sakladığım üç beş kırık umudum var sadece başka da hiçbir şeyim Virgs
    Dinle beni biraz.
    Anla artik
    Kaybettim...
    Kaybettik...

avazım çıktığı kadar susuyorum
    ismindeki sesli harfleri

tek qercek = hersey yaLan
    Sen ha!
    ßeni ha! Seviyørsun ha!
    Atma qüzeLim atmaAvuçlarımda sakladığım üç beş kırık umudum var sadece başka da hiçbir şeyim Virgs uykuyu seviyøz dedikteAvuçlarımda sakladığım üç beş kırık umudum var sadece başka da hiçbir şeyim Virgs uyut demedIk ya !!

ßeni ßu oyunLarLa yıkamazsIn ya ßiRaz daha çaLı$ yada acI çeKmeye aLı$ !

GéLmédiqin ÖnémLy DéiL GéLsén ÖnémLy OLcakty!

Artık çıkmıyorum İstiklal'e

Sabah Fatma Hanım uyandırıyor
    HelvaAvuçlarımda sakladığım üç beş kırık umudum var sadece başka da hiçbir şeyim Virgs ekmekAvuçlarımda sakladığım üç beş kırık umudum var sadece başka da hiçbir şeyim Virgs çay bana onlar bakıyor
    Odanın hali perişanAvuçlarımda sakladığım üç beş kırık umudum var sadece başka da hiçbir şeyim Virgs ben perişanAvuçlarımda sakladığım üç beş kırık umudum var sadece başka da hiçbir şeyim Virgs kimse yok işime karışan
    Ara sıra balkona çıkıyorum
    Fesleğenler kuruduğunda Ocaktı
    Ben Baharı bekliyorum
    Ne olduğunu bilmediğim bir umudum var hala
    Gözüm şişelere takılıyor becerebilseydim ne ala
    Bu günlerde böyleyim benAvuçlarımda sakladığım üç beş kırık umudum var sadece başka da hiçbir şeyim Virgs yas denen şiirdeyim
    Bir köşede gülüşün varAvuçlarımda sakladığım üç beş kırık umudum var sadece başka da hiçbir şeyim Virgs sırtımda kanlı bıçağın
    Hiç bir zaman duymayacağınAvuçlarımda sakladığım üç beş kırık umudum var sadece başka da hiçbir şeyim Virgs duysan da anlamayacağın
    Bir çığlıkta
    Sana birikiyorum..

Kendini Biçak Gibi Isiyan
    Yeni Güne BagislaAvuçlarımda sakladığım üç beş kırık umudum var sadece başka da hiçbir şeyim Virgs
    YürüAvuçlarımda sakladığım üç beş kırık umudum var sadece başka da hiçbir şeyim Virgs Arkana BakmaAvuçlarımda sakladığım üç beş kırık umudum var sadece başka da hiçbir şeyim VirgsAma Umursa!.

Bazan Anilara En Çok Yakisan ElbiseAvuçlarımda sakladığım üç beş kırık umudum var sadece başka da hiçbir şeyim Virgs

Birkaç Damla
    Gözyasidir Unutma!...

سْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي

[size=16]...Ben beni bırakırsamAvuçlarımda sakladığım üç beş kırık umudum var sadece başka da hiçbir şeyim Virgssen beni bırakma yarab...[/size]

Avuçlarımda sakladığım üç beş kırık umudum var sadece başka da hiçbir şeyim 25ucankus

Bi oLMaK iSTeRDiM*****

€g€я $€νg!η ß!я н€ν€$$€ g€яç€к ∂€1ℓ нαуαℓ$€ η!¥€т!η $€ν!ρ α¢1 ν€ям€к$€ $€νм€ ß€η1 αякα∂4$..
    .
    ' Hayat bana cok zor qeLiyo...ANLAMIYoRuM!

' ' h€rkesin ßiras faiLi oLduqu meÇhuL ßir Cinayetim $imdi…! ' '

' Hayat bana cok zor qeLiyo...ANLAMIYoRuM! Gİtmem gerek bu şehirden... dayanamıyorum nefes alamıyorum ARTIKKKK..

[sEn BeNiM hAyAtIm pİyOnSuN sEni KaYbEdErSeM pUaNIm GiDeR aMa BeN sEnİn HaYaTıNdA şAh'ıM bEnİ kaYbEdErSeN oYuN bİtEr]

HepTe DefoLuLaR ßuLuyor ßeNi yaN SaNayi DeğiL oRjiNaL ßiR a$K aRıyoRuM ! ! !

Sen Bizi ALeme DeğiLAvuçlarımda sakladığım üç beş kırık umudum var sadece başka da hiçbir şeyim Virgs KaranLık Çöktümü GeceLeRe Sor..

*Yüreğim Küçük DeğiLde YaLNızLıĞıM BüYüK BeniM

anlatamadıgım hikayelerimin kırıntıları gözbebeklerşme hapsoldu ele avuca sıgmayacak hayallerim bir kuş kanadında artık uçtu

Ama tabi ki sen sana yakışanı yaptın.BENİ BIRAKTIN: (Bu gidişi daha önce birçok kez izlemiştim.Her şeye alıştım ama aynı şey çok defa yaşanmasına rağmen hala alışamadım.Yokluğunu kaldıramadım..

HeRŞeYi aNLaTaN gÖzLeR vaRKen sÖzLeR koLaYCıLıK oLuR YeTMeZdE zAtEn..!!!!

H£®k£S AyNıyk£N ߣN Fa®kLıydıM. $iMdi H£®k£S Fa®k Pe$iNd£ ߣN Yin£ AyNıyıM!

SeN GüzeL BiR KızSıN LiseLiAvuçlarımda sakladığım üç beş kırık umudum var sadece başka da hiçbir şeyim VirgsBeN isE AcıMa DuYguSu oLmaYaN BiR SeRSeRiAvuçlarımda sakladığım üç beş kırık umudum var sadece başka da hiçbir şeyim VirgsSeNiN eLinde EsKiSi GiBi kaLEm kağıTAvuçlarımda sakladığım üç beş kırık umudum var sadece başka da hiçbir şeyim VirgsBeniM VucüDuMda jiLeT izLeRi...

HaYaT BiR TiYaTrO DeDiLeR BaNa BiR RoL VeRdİlErAvuçlarımda sakladığım üç beş kırık umudum var sadece başka da hiçbir şeyim VirgsEn AcIsI BeNiMkİ İdİ;ÖnCe SeV SoNrA TeRk Et DeDiLeR..
    .
    Pa$a GönLüm İsTéRSé SéVéRim Zorlama İsTérSém Sévdiririm DiyéCékSinKi NéRéYé Kadar Bu HavaLAr ? Kim TaKaR ! DévRan DöNéNé kaDar !! .
    .
    Zülmü Alkı$LaYamamAvuçlarımda sakladığım üç beş kırık umudum var sadece başka da hiçbir şeyim VirgsZalimi AsLa SéVéMéM Gélénin Kéyfi için GéçmiŞé Kalkıp Sövemem !

YasakLandın!! Hep SakLandığın bu KaLpten kovuLdun Sen.Isınıp Uyumayı UnutAvuçlarımda sakladığım üç beş kırık umudum var sadece başka da hiçbir şeyim VirgsSarıLıp AğLamayıda Günaydın Gittim Ben....

ÇizDm $iLdm qéÇmisiMzi qLéCéqé Da!R ßtn éSkizLri.$nLé yARnm yoqqi...''hayatımsın'' cMléSndqi qizLi ÖzNe Sanm$tm qéNdimi!

kaLbimn mührünü aÇan tek anahtar Avuçlarımda sakladığım üç beş kırık umudum var sadece başka da hiçbir şeyim Virgs né oLur snDé terk étmé ßéni ..

séfDim onu néDénsiz ..séfméDi $éréfsiz .. ama ßis kaLDırDığımız g*tü inDirmésiniDé ßiLiris !!

öLümDén korkmuyorum Da ték korkum unutuLmak ..

a$kın çaLar saati kopya kaLpLér uyku ßöLDü ...

hücRéLérimin hér ßiriyDi kansérin yémi !!

söLéDikLérimDén çok sakLaDıkLarımDa sakLıyım .. wé qizLéDikLérimDé qizLiyim .. ßéni anLamak iÇin konu$tukLarımDan çok sustukLarıma kuLak wérin

aRanıyor sahißi ruhumun ..

hayata anLam yükLüyorum ıııııııı[]ıı %99..

sénsizLiktén DoğanAvuçlarımda sakladığım üç beş kırık umudum var sadece başka da hiçbir şeyim Virgs séssizLik DoLu oLan =/

DoğruLuk sonsuzLuğun qüné$iDir .. nasıL oLsa Doğar

Tüm ümitLérim sénDéyDi..! // Hér zaman ßöyLé oLmam ßéncé fayDaLan ßu DurumDan [.....] !

A$k oLunca konu.. qéLmiyo sohßétin sonu !!

masaLLar qérÇék DéiLDir .. né kaDar hayaL étsénDé ..

éski yérini kaLßimDé aRama.. GözümDén akan séLé karış†ın.. !

aLLahı^ım yağmur yağDır yérzüné pisLikk çokk !!

söyLénmémi$ sözLérim war !!

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

ßiri qiDéR ßiri qéLiR hayat heß ßöLéDir .. wéDaLar koysaDa ßzn qitmék qérékir.. méséLé ßékLéméktir.. méséLé özLéméktir..

Kapattım tüm sayfaLarı.. yazıLanLarın $aitLiinDé

qéLécéksén wér éLini Avuçlarımda sakladığım üç beş kırık umudum var sadece başka da hiçbir şeyim Virgs séwécéksén wér kaLißini ..

Kim siLéßiLir ki séni écéLDén ßa$ka ..? ßu ömür ßoyu süréßiLecék a$kLa.. wé qözümDé séni annatan ßi kaç DamLa ya$La ..

qözLérim kör oLsun qörmiim kimséLéri .. né séni i né hayatı .. ya$amaktan kopıyım kimséLéri aLmıyım kaLßimé .. içimDéki séni tamamén atıyım yüréğimDén .. sénsiz kaLıyım .. öncéDén oLduğum qißi mutLu oLıyım ..

qözya$Larım kurusun akmasın ßi Daha .. qörmiyéyim kimséyi .. qörmésin kimsé ßéni .. yakmasın kimsé kaLßimi .. séwmiyim ßi Daha ..

hayaLLérDé ya$aDım sény .. hayaLLérDé séwDim ..

ya$amıyorum ama hayattayım .. wé o kaDar qüçLü ki istéyim öLméméktén korkuorum ..

haykırsam dünyaya annamazLar DérDimi ..!

aLDattıLar ümitLérimi .. hayaLLérimi .. dü$Lérimi .. parça parça koparDıLar ....

hér qünün sonunDa ßirikir yokLuğunun tortusu ...

artık atma kaLßim ßén öLümü özLéDim ...

ßi qün qéLécek o qün ßén oLmayacağım .. ßiL ki séni ararkén kayßoLmuş oLacağım ..

ßi qéLiméyé ßi anLam yükLéDiğimDé sana sésLénécéğim ..!

KanamaLı yaraLarım sén kokuyor .. sésLi ßi harf qißisin .. ßénsé ünsüzLüğümLé ßaşßaşayım ..

hiç ßi sawa$ kaLßinLé wérdiğin sawa$ kaDar acı oLamaz ..! Avuçlarımda sakladığım üç beş kırık umudum var sadece başka da hiçbir şeyim 973832

Forum Saati Perş. Kas. 14, 2024 10:44 am