nanfee

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
nanfee
•Bilgisiz bir kimse, savaş davuluna benzer, sesi çok, içi boştur •Cahil kimsenin yanında kitap gibi sessiz ol. Mevlana •Boş kap, dolu fıçıdan çok ses çıkarır.
Kendinden hiç söz etmemek çok soylu bir ikiyüzlülüktür. •Beklemeyi bilen insan herseyi elde edebilir. •Eger bir yerde küçük insanlarin büyük gölgeleri olusuyorsa orada günes batiyor demektir •Hiç kimse duymak istemeyenler kadar sagir olamaz. •TEKME YİYEN KÖPEĞİN DİŞLERİ DAHA SİVRİDİR

En son konular

» Öğrenciye Hitabe
Erkeklerin söylememesi gereken şarkılar süper EmptyPaz Haz. 20, 2010 5:10 pm tarafından ç@ç@t@

» ~ AsLa Bitmeyen Konu ~
Erkeklerin söylememesi gereken şarkılar süper EmptyPaz Mayıs 02, 2010 1:29 pm tarafından ranakübra

» şu aralar dnlemeğe doyamadığınız şarkı?
Erkeklerin söylememesi gereken şarkılar süper EmptyPaz Mayıs 02, 2010 1:25 pm tarafından ranakübra

» Platonik Aşk Mektubu
Erkeklerin söylememesi gereken şarkılar süper EmptyPaz Mayıs 02, 2010 1:22 pm tarafından ranakübra

» seni unutmak istedikçee......
Erkeklerin söylememesi gereken şarkılar süper EmptySalı Nis. 20, 2010 7:34 am tarafından nanfee

» SENSİZLİKTİM
Erkeklerin söylememesi gereken şarkılar süper EmptyPtsi Nis. 19, 2010 1:02 pm tarafından ranakübra

» BULUŞMAK ÜZERE
Erkeklerin söylememesi gereken şarkılar süper EmptyPtsi Nis. 19, 2010 1:00 pm tarafından ranakübra

» Deri Çatlakları ve korunma yöntemleri
Erkeklerin söylememesi gereken şarkılar süper EmptyPtsi Nis. 19, 2010 12:53 pm tarafından ranakübra

» Türk İcatları
Erkeklerin söylememesi gereken şarkılar süper EmptyPerş. Nis. 15, 2010 9:30 am tarafından ranakübra

Erkeklerin söylememesi gereken şarkılar süper

nanfee
    nanfee
    admin
    admin

Kadın
    Ruh haLi : Erkeklerin söylememesi gereken şarkılar süper Bakiml10
    Takım : Erkeklerin söylememesi gereken şarkılar süper Galatasaray
    Rep : 15

Erkeklerin söylememesi gereken şarkılar süper Empty Erkeklerin söylememesi gereken şarkılar süper

Mesaj tarafından nanfee Ptsi Şub. 09, 2009 1:02 pm

Buraları yıkılıyo benden yıkılıyo Hergün peşime bi bıyıklı takılıyo

Ben sana yandım Zühtü.Hele hele yandım Zühtüü.Şimdi geldi sevişmenin zamanı da ZühtüBen sana yandım
    Zühtü.

Yanıma korlar mı adam seni ? Koparıp acıtmazlar mı tenimi.

Aman Eşref canım Eşref Uykudan uyarttın beniKana boyattın beni.

Doktor Civanım , doktor doktor civanım.Ah seni istiyor canım.

Altın hızma mülayiiiim , seni haktan dileyiiim. Gün gördüm neler gördüm seni gördüm şadoldum

Suya düştü gülümüz Ötmüyor bülbülümüz

Bandıra bandıra ye beni , hiç doyamazsın tadıma.

Sordum namın verdiler, Pala remzi dediler Pala bıyığı değil yüreğidir dediler Remziiiiiiiiii!.

Sarılmandan belli , kırcan mı belimi? çok canım acıdı , çeksene elini!

Bayıra karşı yatır beni Tırmala beni kaşı beni

Sabahlara dayanaman Osman agaYalancısın inanamam Osman ağa

Malımı al mülkümü al Tende en kuytumu al

Baban beni bubamdan bir kerecik istesinAllahın emriyinen allahın emriyinen , Gelinim olsun desin
    gelinim olsun

Şappur suppur beni op , Çıttır çıttır beni ye Onlar acı ben tatlı , benden başka böyle var mı?

Alay başı subaşı , ben istemem onbaşı, Olursa subay olsun , dosta düşmana karşı.

Forum Saati Çarş. Kas. 27, 2024 11:04 pm