nanfee

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
nanfee
•Bilgisiz bir kimse, savaş davuluna benzer, sesi çok, içi boştur •Cahil kimsenin yanında kitap gibi sessiz ol. Mevlana •Boş kap, dolu fıçıdan çok ses çıkarır.
Kendinden hiç söz etmemek çok soylu bir ikiyüzlülüktür. •Beklemeyi bilen insan herseyi elde edebilir. •Eger bir yerde küçük insanlarin büyük gölgeleri olusuyorsa orada günes batiyor demektir •Hiç kimse duymak istemeyenler kadar sagir olamaz. •TEKME YİYEN KÖPEĞİN DİŞLERİ DAHA SİVRİDİR

En son konular

» Öğrenciye Hitabe
KaranLık bir sahnede başLar oyun.. * EmptyPaz Haz. 20, 2010 5:10 pm tarafından ç@ç@t@

» ~ AsLa Bitmeyen Konu ~
KaranLık bir sahnede başLar oyun.. * EmptyPaz Mayıs 02, 2010 1:29 pm tarafından ranakübra

» şu aralar dnlemeğe doyamadığınız şarkı?
KaranLık bir sahnede başLar oyun.. * EmptyPaz Mayıs 02, 2010 1:25 pm tarafından ranakübra

» Platonik Aşk Mektubu
KaranLık bir sahnede başLar oyun.. * EmptyPaz Mayıs 02, 2010 1:22 pm tarafından ranakübra

» seni unutmak istedikçee......
KaranLık bir sahnede başLar oyun.. * EmptySalı Nis. 20, 2010 7:34 am tarafından nanfee

» SENSİZLİKTİM
KaranLık bir sahnede başLar oyun.. * EmptyPtsi Nis. 19, 2010 1:02 pm tarafından ranakübra

» BULUŞMAK ÜZERE
KaranLık bir sahnede başLar oyun.. * EmptyPtsi Nis. 19, 2010 1:00 pm tarafından ranakübra

» Deri Çatlakları ve korunma yöntemleri
KaranLık bir sahnede başLar oyun.. * EmptyPtsi Nis. 19, 2010 12:53 pm tarafından ranakübra

» Türk İcatları
KaranLık bir sahnede başLar oyun.. * EmptyPerş. Nis. 15, 2010 9:30 am tarafından ranakübra

KaranLık bir sahnede başLar oyun.. *

nanfee
    nanfee
    admin
    admin

Kadın
    Ruh haLi : KaranLık bir sahnede başLar oyun.. * Bakiml10
    Takım : KaranLık bir sahnede başLar oyun.. * Galatasaray
    Rep : 15

KaranLık bir sahnede başLar oyun.. * Empty KaranLık bir sahnede başLar oyun.. *

Mesaj tarafından nanfee Paz Mart 28, 2010 10:45 am

onca yaLan geçen hayatımda
    senmişsin tek gerçeqim.. *

Denize nazır bir yerde bıraktım bedenimi..

Kırqın deqiLim ruhumu bedenimden ayırmayı başarana.. ,)

KaranLık bir sahnede başLar oyun.. *

Sevdim riyakarLık qördüm,
    sevdim sevdiqimden emin,
    ama ne buLdum.. kırık dökük ruhLar qemisi..

Yıkıntı yürekLer, kayıp düşLer,
    kendi olmayıp başka maskeLeri yüz seçenLer..
    Buna raqmen sende can buLmaLı mıyım?

Forum Saati Perş. Kas. 21, 2024 6:15 pm